UKK

 

Milloin Myö Hostel aukeaa?

Heti, kun saamme lopullisen varmistuksen hostellin tulevista toimitiloista! Sitten vähän (tai paljon…) remonttia päälle, ja Myö Hostel on valmis avaamaan ovensa. Tämä tapahtunee vuoden 2017 aikana  – yritämme toki olla mahdollisimman nopeita!

Minne Myö Hostel aukeaa?

Hostelli tulee sijaitsemaan Helsingin kantakaupungissa, hyvien ja nopeiden kulkuyhteyksien päässä keskustasta.

Millainen Myö Hostellista tulee?

Kokeneina reppureissaajina tiedämme, millaisia asioita matkustajat hostellissa arvostavat. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan majoituksen ja viihtyisät yhteiset tilat, joissa viettää aikaa. Tilojen ilmeestä vastaa suunnittelutoimisto Rune & Berg Design. Tilat sisustetaan värikkäiksi ja kotoisiksi – meillä on helppo viihtyä! Yöpyä voi dormihuoneissa tai 1–4 hengen yksityishuoneissa. Yhteiset tilamme ovat esteettömät, ja tulemme tarjoamaan myös esteettömiä majoitushuoneita.

Joko voin varata majoituksen?

Varausjärjestelmämme ei ole vielä valmis, mutta se tulee löytymään näiltä sivuilta myöhemmin tänä vuonna. Jos haluat auttaa Myö Hostellin avauskustannuksissa, voit ostaa yöpymisen hostellista ennakkoon. Ennakkoon ostetut yöpymiset ovat voimassa kaksi vuotta hostellin avajaispäivästä. Laita viestiä moi@myohostel.com niin kerromme lisää!

Onko tämä joku ovela tapa teettää ilmaistyötä osatyökykyisillä?

No ei! Myö Hostellin työntekijät palkataan työehtosopimuksen mukaiseen työsuhteeseen, josta maksetaan käypä palkka ja tarjotaan kaikki muutkin normaaliin työsuhteeseen kuuluvat edut.  Tämä on toimintamme lähtökohta ja ydin. Meidän mielestämme jokainen ansaitsee olla arvostettu osa työyhteisöään, ja sen kuuluu näkyä myös palkkauksessa.

Miksi työelämän tasa-arvo on teille niin tärkeä asia?

Suomessa on noin 25 000 työikäistä kehitysvammaista ihmistä, joista alle 500 on palkkatöissä. Työllisyysaste on siis alle kaksi prosenttia! Työmarkkinoiden ulkopuolelle jää tuhansia koulutettuja ja osaavia työnhakijoita, joilla olisi kaikki edellytykset normaaliin työsuhteeseen. Olemme työskennelleet pitkään kehitysvamma-alalla ja nähneet, millainen mieletön työntekijäpotentiaali jää hyödyntämättä. Kehitysvammaiset ihmiset päätyvät tyypillisesti ilmaistöihin, ja moni pystyväkin tyyppi luo koko uransa erilaisissa työkeskuksissa ja palkattomissa avotöissä. Tähän myö halutaan pysyvä muutos – romuksi kaikki haitalliset rakenteet ja luutuneet asenteet!

Teettekö te siis bisnestä vai hyväntekeväisyyttä?

Myö ollaan bisnesmaailman hyviksiä! Myö Hostel on voittoa tavoitteleva osakeyhtiö, ja siksi haluamme luoda niin mahtavan palvelun, että ihmiset maksavat yöpymisestään ilolla ja tulevat toistekin. Siten pystymme työllistämään ja maksamaan työntekijöillemme kunnon palkkaa – se ei hyväntekeväisyysjärjestöltä onnistuisi! Meille menestys ei tarkoita pelkästään tuottoisaa liiketoimintaa, vaan myös mahdollisuutta vaikuttaa yhteiskuntaan ja yhteisiin olohimme.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä meille sähköpostia  moi@myohostel.com niin myö vastataan! Voit olla yhteydessä myös Facebookin välityksellä facebook.com/myohostel.

 

 

Share This