Hostelli

Metsän huminaa ja raitiovaunujen kolinaa

Myö Hostel on hurmaava itsepalveluhostelli, jossa asiointi on aina sujuvaa. Varaat ja maksat huoneen netissä etukäteen, ja saapumispäivänäsi saat huonetiedot ovikoodeineen maililla ja tekstiviestillä. Voit saapua milloin tahansa klo 15 jälkeen. Kun varaat majoituksesi Myön omilta nettisivuilta, saat näteimmän huoneen, parhaan hinnan ja joustavimmat ehdot. Varauksen voit peruuttaa ilmaiseksi vielä vuorokautta ennen varauksen alkamista. Myön ystävällisen henkilökunnan tapaat hostellilla joka päivä, ja asiakkaiden käytössä on myös päivystysnumero 24/7. Turvallisuudesta vastaa ympärivuorokautinen vartiointipalvelu.

Hostelli sijaitsee historiallisella Invalidisäätiön sairaala-alueella, viehättävässä Vanhan Ruskeasuon kaupunginosassa. Takapihaltamme aukeava Keskuspuisto tarjoaa upeat puitteet liikkumiseen ja luonnosta nauttimiseen. Hostellin pihapiirissä pääset tutustumaan Galleria Liven vaihtuviin taidenäyttelyihin ja veistospuistoon. Ruokakauppa on nurkan takana, kaikki peruspalvelut lähellä ja Pasilan uuteen Triplan kauppakeskukseen bussi vie kymmenessä minuutissa. Keskustaan on neljä kilometriä, jotka taittuvat joutuisasti julkisilla, kaupunkipyörillä tai maisemareittiä kävellen.

Koti-ilta hostellissa

Vieraiden käytössä on moderni ja hyvin varusteltu keittiö. Voit vapaasti keittää kahvia, teetä ja pastaa – talo tarjoaa! Vastaanotostamme saat Helsinki-vinkkejä ja -karttoja, ja kirjapisteestä voit poimia mukaasi matkalukemista.

Kotoisan tyylikkäässä olohuoneessamme voit lukea, katsella elokuvia, pelata, jutella muiden matkaajien kanssa. Tai olla vaan!

Hostellilla on oma, pieni takapiha, jossa voit kesäisin nauttia aamiaista aamuauringossa ja talvisin pyöritellä lumiukkoja (ilmastonmuutoksen asettamissa rajoissa).