Huoneet

Kuvat: Rune & Berg Design

Tunnelmalliset unet 40-luvun miljöössä

Myö Hostellissa on 19 yksilöllisesti sisustettua majoitushuonetta - jokainen visiitti Myössä on uudenlainen elämys! Hostellissamme viihtyvät niin yksinmatkaajat, lapsiperheet kuin ystäväporukatkin. Osaan huoneista saa tuoda lemmikin. Hostellissa on myös esteettömiä majoitushuoneita - varmistathan saatavuuden etukäteen!

Yksityishuoneet

Viehkeissä yksityishuoneissamme majoittuu kerrallaan yhdestä neljään henkilöä. Useimmissa huoneissa on oma wc ja suihku.

Hintaan sisältyy:
- Langaton netti
- Aamupala
- Vuodevaatteet
- Pyyhkeet
- Saippua/sampoo
- Hiustenkuivaaja

Lisämaksusta televisio, dvd-soitin, lemmikkihuone, pysäköinti, myöhäinen uloskirjautuminen.

Yhteismajoitus

Ihastuttavissa dormeissamme majoittuu kerrallaan neljä tai kahdeksan henkilöä. Tukevat, verhoilla varustetut kerrossängyt sekä laadukkaat patjat ja vuodevaatteet takaavat makoisat yöunet. Jokaisella petipaikalla on oma yöpöytä, pistorasia, yövalo ja lukittava säilytyslokero. Huoneen yhteydessä jaetut wc- ja suihkutilat, aina siistit!

Hintaan sisältyy:
- Langaton netti
- Aamupala
- Vuodevaatteet
- Pyyhe
- Saippua/sampoo
- Hiustenkuivaaja

Lisämaksusta pysäköinti ja myöhäinen uloskirjautuminen.

Yhteiset tilat

Vieraiden käytössä on tilava ja hyvin varusteltu keittiö. Kotoisan tyylikkäässä olohuoneessamme voit lukea, katsella elokuvia, pelata, jutella muiden matkaajien kanssa – tai olla vaan!

Hostellilla on oma, pieni puutarha, jossa voi kesäisin nauttia aamiaista aamuauringossa ja talvisin pyöritellä lumiukkoja.

Lisämaksulliset tilat ja palvelut

Pyykkitupa.

Naapurirakennuksesta vuokrattavissa auditorio, kokoustiloja, saunaosasto ja liikuntatilat. Mahdollisuus myös catering-palveluihin.