Yhteystiedot

Myö Hostel
Tenholantie 10 F
00280 Helsinki

moi@myohostel.com

+358 44 77 000 11

Facebook

Instagram

Myö Hostelliin on helppo tulla sekä omalla autolla että julkisilla, ja matka keskustaan taittuu hetkessä. Hostellin pihasta lähtevällä matalalattiaisella sähköbussilla nro 23 pääset Pasilan, Linnanmäen ja Kallion kautta Helsingin rautatieasemalle. Raitiovaunujen ja ympäri pääkaupunkiseutua liikennöivien bussien pysäkit sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä hostellista, vilkkaalla Mannerheimintiellä. Bussi nro 23 liikennöi aamuyöhön ja lentokenttäbussit läpi yön. Kaikki HSL:n aikataulut ja reittiohjeet löydät osoitteesta hsl.fi.

Jos tulet keskustasta, hyppää Rautatientorilla bussin 23 kyytiin kohti Ruskeasuota, matkusta päätepysäkille (Invalidisäätiö), ja olet Myö Hostellin pihassa. Vaihtoehtoinen reitti on matkustaa ratikalla 10 tai valitsemallasi bussilla pohjoiseen Mannerheimintietä, jäädä pois Ruskeasuon pysäkillä ja seurata Teboilin kulmalta Invalidisäätiön kylttejä.

Jos tulet junalla, kannattaa jäädä pois Pasilassa ja tulla aseman edestä bussilla 23 suoraan hostellin pihaan (kohti Ruskeasuota, jää pois Invalidisäätiön päätepysäkillä). Voit myös kävellä hostellille juna-asemalta kaksi kilometriä puiston poikki.

Jos tulet lentokoneella, pääset suoralla lentokenttäbussilla 415 tai 415N Mannerheimintien varteen, Ruskeasuon pysäkille. Kävele Teboilin kulmalta Invalidisäätiön kylttejä seuraten muutama sata metriä ylös Tenholantietä (tai hyppää bussin 23 kyytiin, jos sopivasti osuu kohdalle).

Jos tulet laivalla, tsekkaa satamakohtaiset reittisuositukset osoitteesta hsl.fi. Voit myös matkata satamasta raitiovaunulla keskustaan ja tulla hostellille Rautatientorilta bussilla 23 (kohti Ruskeasuota, jää pois Invalidisäätiön päätepysäkillä).

Pysäköinti hostellin edessä maksaa 8 EUR / vrk / parkkipaikka. Voit varata paikan mainitsemalla asiasta varauksen lisätietokentässä tai ottamalla yhteyttä vastaanottoomme. Invapysäköintiluvalla parkkeeraat ilmaiseksi. Vieressä on myös Terveyspuiston maksullinen parkkialue.